Hos Gokart World kommer du til at køre på en bane, der er designet med baggrund i vores professionelle erfaring med racerkørsel. Banens udseende og tekniske sværhedsgrad er designet i tæt samarbejde med Allan Berndt's gode ven Tom Kristensen, som har vundet Le Mans 9 gange - heraf 6 gange i træk. Banen er så god at blandt andre Tom Kristensen ind imellem kommer forbi og bruger den til træning.

Det er en teknisk svær bane, der kan køres af alle, og vil man vinde kræver det masser af strategi, taktik og køreteknik. Ud over de gode sving har den også lommer, hvor deltagere, der kører for hurtigt og skrider ud, kan holde uden at blokere for de bagvedkørende.

Det skal nybegyndere dog ikke lade sig skræmme af. Du behøver ikke at være god for at køre her – men et er sikkert – du bliver bedre.

Med designet på vores gokartbane forsøger vi at overføre racer-filosofien til dig. Mange tror nemlig at de vinder ved at trykke speederen i bund, men det kræver teknik at overhale, og taktisk kørsel skal heller ikke undervurderes. Det er præcist som i fodbold – man scorer ikke mål bare fordi, man sparker hårdt til bolden.

 

Banen har en længde på ca. 400 meter.

Min. 6 meter og maks. 12 meter bred.

Den er vurderet af eksperter til at være en meget krævende bane og vel nok Danmarks bedste indendørs racerbane. Den bruges ofte af etablerede kører og klubber som træningsbane pga. de mange forskellige og teknisk udfordrende sving!